Albert Noguera substituirà a Maribel Martínez a l'Ajuntament de Pedreguer

Albert Noguera Ballester, número 3 a la llista de la Candidatura d'Unitat Popular a les passades eleccions municipals, passarà a ser un dels dos representants a l'Ajuntament, després que Maribel Martínez Carrió haja presentat la seua renúncia esta setmana en una decisió presa conjuntament amb la resta de l'assemblea.
 
Després d'unes setmanes d'haver aterrat a les institucions municipals, haver analitzat tots els escenaris i estar plantejant el full de ruta per aconseguir els nostres objectius polítics esta legislatura, s'ha valorat que realitzar aquest canvi és el més convenient, tant per al projecte com per a les persones que l'integren. La dimensió i abast del projecte no podia ser abordat personalment per la companya Maribel, atenent a la gran implicació, esforç i coherència que este demana, d'acord amb els plantejaments polítics del nostre col·lectiu.
 
Donada la gran varietat de camins i vies possibles per a dur a terme la nostra alternativa, Maribel Martínez romandrà en actiu donant suport al projecte però des d'altres escenaris.
 
Desitgem el millor tant per la Maribel com per l'Albert, i ara a continuar treballant per tots els objectius marcats.