Comunicat sobre agressions 9 octubre

Comunicat de la CUP de Pedreguer sobre els fets ocorreguts el passat 9 d'octubre a València.

Des de la CUP de Pedreguer, rebutjem i condemnem les agressions perpetuades per feixistes a la ciutat de València el passat dilluns 9 d’octubre.

És molt greu el que va ocòrrer el passat dilluns: atemorir a la gent, agressions diverses, coartar dret a manifestació, permetre la concentració feixista sense autorització i la passivitat policial davant estos fets.

Un dia més va quedar demostrada la impunitat que gaudeix l’extrema dreta al nostre país, on poden agredir de dia i a cara descoberta, rodejats de policies i mitjans de comunicació, i dos dies després seguir amb cap dels agressors detingut.

Malgrat la gravetat dels fets, no és nou ni aïllat, ja ve passant des de fa temps. La connivència en la participació, tot i comptar amb nombroses denúncies per amenaces i agressions, d’organitzacions feixistes com España 2000, Alianza Nacional o el GAV a la processó cívica institucional no ajuda en evitar estes situacions.

Denunciem l’actuació de la Policia Nacional Espanyola i, dels seus comandaments polítics del PP, per la permisivitat i connivència amb estos grups feixistes, tal i com vam poder observar el passat 9 d’octubre i en altres ocasions, completat amb el fet que uns dies després es detinga a Amparo, membre del col·lectiu “iaiofalutas” de 62 anys per dir “fatxes” a uns membres de la concentració feixista. Però també volem denunciar l’abandonament del carrer per part dels que hui governen l’Ajuntament de València i les Corts Valencianes i la inacció vers estos grups feixistes violents.

Organitzem-nos contra la por i l'odi, amb el suport mutu i l'acció col·lectiva. Perquè amb el feixisme no s'hi dialoga, cal acabar amb ell!

Els carrers seran nostres!
Feixisme ni a València ni enlloc!