Notícies de Pedreguer

L’Ajuntament de Pedreguer no està complint amb la Llei 2/2015, de 2 d’abril, de Transparència, Bon Govern i Participació Ciutadana al no facilitar l’acessibilitat a determinada informació pública mitjançant la web www.pedreguer.es o http://pedreguer.sedelectronica.es.

El passat dijous 29 de març es va celebrar la sessió plenària ordinària corresponent al mes de març, amb l’absència del nostre regidor Albert Noguera i amb el següent ordre del dia.

El passat dijous 22 de febrer es va celebrar la primera sessió plenària de l’any amb el següent ordre del dia:

Al plenari de hui, dijous 22 de febrer, es donarà compte de la renúncia de la regidora del Partit Popular Yolanda Miralles. Esta ve motivada per la moció que vam presentar la CUP a l'últim plenari, que demanava declarar incompatible el fet de ser regidora i, al mateix temps, treballadora municipal.

Els esdeveniments polítics i judicials dels darrers mesos a Catalunya, amb la violència que ha desplegat l’Estat espanyol, ens han posat en guàrdia a molts dels qui, tot i diferir en les nostres metes polítiques, coincidim en l’estima per la democràcia, la llibertat, el pacifisme, la singularitat dels pobles i el seu dret a definir-se col·lectivament.

Des de la CUP de Pedreguer es vol explicar el vot en contra als pressupostos municipals pel 2018 presentats per l’equip de Govern, que van ser debatuts a plenari del passat 28 de desembre.

El passat dijous 28 de desembre es va celebrar l’última sessió plenària de l’any 2017, amb l’absència del portaveu popular Andrés Ferrer i amb el següent ordre del dia:

El Consorci d’Aigües de la Marina Alta, un òrgan vinculat a la Diputació d’Alacant i que el formen la majoria de municipis de la comarca (entre ells Pedreguer), és on es decideixen les actuacions a realitzar en matèria hídrica a la comarca per a l’abastiment, depuració i reutilització de l’aigua.

La CUP Pedreguer ens vam reunir amb l’equip de Govern municipal el passat divendres 17/11/2017 per a traslladar-los una proposta de cara a augmentar la progressivitat als impostos i taxes que es gestionen des del municipi. Amb la proposta, l’Ajuntament es comprometria a la implantació d’una fiscalitat local més justa, redistributiva, ambiental i solidària, estudiant una sèrie de 23 propostes. Algunes d’elles es poden posar en pràctica de manera immediata, i d’altres requereixen d’un estudi previ per la seua viabilitat i concreció a mitjà termini.

El passat dijous 26, a les 20:30h, va tindre lloc la sessió plenària ordinària del mes d’octubre amb el següent ordre del dia:

Pàgines